Ma–pe 10–19 | La 10–16
kauppakeskus
shopping center

Info

Kauppakeskus Iisa on Iisalmen muotikeskus numero 1. Monipuolinen, keskustassa sijaitseva kauppakeskus tarjoaa kattauksen kansainvälisiin muotituuliin. Iisan valtteja ovat myymälöiden hyvä valikoima ja tuotteiden saatavuus. Isompien kaupunkien loppuunmyydyt tuotteet löydät usein Iisasta.

Katso aukioloaikamme ja poikkeusaukiolot täältä >>

Iisassa voit nauttia kiireettömästi ostosten tekemisestä vaateliikkeissä ja hoitaa kutrit kuntoon parturi-kampaamossa. Iisan liikkeet ja palvelut sijaitsevat yhdessä kerroksessa ja käytävillä on tilaa kulkea esteettömästi. Tutustu palveluihin tästä.


Lapsille ja perheille

Kauppakeskuksessa liikkuminen rattaiden kanssa on helppoa, lastenhoitopiste sekä WC-tilat sijaitsevat heti parkkipaikan puoleisen sisäänkäynnin luona. Perheen pienemmille löytyy leikkinurkkaus kauppakeskuksen käytävältä. Pisteellä on puuhakirjoja sekä erilaisia leluja taukohetken viihdykkeiksi.

Tapahtumat ja pop upit

Kauppakeskus Iisassa järjestetään erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Tapahtumista voit saada tietoa Iisan sosiaalisesta mediasta ja kauppakeskuksen liikkeistä. Kauppakeskus tarjoaa mahdollisuuden tulla esille Iisaan niin tapahtumien aikana kuin tavallisena aukiolopäivänä.

Tulijoille on varattu pystytettäviä pöytiä pop up -pisteille. Lue lisää promopaikoista täältä.

Info